2821
2789
عنوان

کلاس رانندگی

584 بازدید | 27 پست

سلام

من امروز جلسه دهم شهریم بود

تا جلسه 9خیلی خوب بودم

و هرروز از من تعریف میکرد

ولی امروز اصلا خوب نبودم

یه سری اشکالاتی رو از من میگرفت که تا دیروز ازم نمیگرفت

امروز یکی درمیون پارک دوبلم خوب میشد😭😭😭

خیلی نا امید شدم

خیلی.........

واقعا کسی که قبلا رانندگی نکرده با12جلسه راننده میشه؟؟

یا من استعداد ندارم😭😭😭

خیلی خیلی دلم گرفته

اصلا امروز روز من نبود😔😔😔😔

عزيزم بايد خيلي تمرين كني تا راننده بشي اعتماد به نفستو از دست نده

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فردا برای بار چهاارم امتحان شهر دارم خیلی سخته منم خوب بودم ولی تو امتحان خراب میکنم تو باز ۹جلسه خوب بودی من نه همش ایراد میگرفت ازم

ای وای دارم رد میدم از بیست به چشات صد میدم دلو واست میدم ای وای دارم رد میدم😍😍😍😍

جلسات اخر ایراد بنی اسراییلی میگیرن ک چند جلسه اضاف تر بردادی

من علاوه بر اینکه صبحا میرفتم اموزش با مربی بعد از ظهرش با بابام میرفتم باز 

سر یه ماه و نیم گواهینامم اومد😊

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎

رانندگی به استعدادم بستگی داره..من خودم جلسه دوم استادم منو برد تو ترافیک جلسه اول خیلی زود وارد شدم

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من تازه ۱۸روزه گواهینامه گرفتم.آیین نامه و تووشهریو همون بار اول هردوش قبول شدم.کلاسارم منم مث تو خیلی خوب بودم یهو یجلسه خراب کردم اعصابم بهم ریخت نمیتونستم رانندگی کنم.سعی کن مسلط باشی یاد میگیری باید نذاری هیچی بهمت بریزه.اکه ماشین دارید بعد جلسات خودتم تمرین کن.

من فردا برای بار چهاارم امتحان شهر دارم خیلی سخته منم خوب بودم ولی تو امتحان خراب میکنم تو باز ۹جلسه ...

عزیزم استرس نداشته باشید اصلا مشکلی پیش نمیاد 

وقتى واقعا چیزى را بخواهید راهى براى به دست آوردنش پیدا خواهید کرد اما وقتى از ته دل خواستار چیزى نباشید برایش بهانه جور مى‌کنید.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792