2789

تا ازمایش ندی که معلوم‌نمیشه ، تا بری آزمایش بدی و مطمین بشی، تاپیک کرونا من رو بخون واسه پیشگیری 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه دکتر مشکوک به کرونا باشه اول آزمایش خون میگیره 

ازمایش خون نشون میده؟اخه مادرشوهرم دوهفته هست شدید سرفه میکنه طوری که نمینونه کاراشوبکنه دکترسیتی از ریش گرفته گفته عفونت کرده ازمایش خون داده گفته کرونت نیست ولی من بهش مشکوکم 

ازمایش خون نشون میده؟اخه مادرشوهرم دوهفته هست شدید سرفه میکنه طوری که نمینونه کاراشوبکنه دکترسیتی از ...

ازمایش خون فقط بر اساس پلاکت و ... نشون‌میده که بدن عفونت داره یا نه فقط در همین حد ، از روی اسکن ریه و تست حلق وبینی اونم تازه با  ۳۰ درصد خطا ، میگن کرونا هست یا نه 

اگه اسکن ریه مادرشوهرت عفونت  و نشون میده ، به احتمال ۹۰ درصد کرونا است ، حتما رعایت کنید و قرنطینه بشن 

ویتامین سی و گوچه کبابی رو هم بزارید تو برنامه غذایشون 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
ازمایش خون فقط بر اساس پلاکت و ... نشون‌میده که بدن عفونت داره یا نه فقط در همین حد ، از روی اسکن ری ...

الان دوهفته هست میگذره پیشش بودیم ولی با فاصله بودیم..امروز گفت بهترم دیگه از جا بلندشده...

بچم 6ماهشه دعاکنید