2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
نمیتونه اینکارو کنه باید 1 تا 6 سال از واگذاری گذشته باشه

ن اخه قانون الان فرق کرده دیگه حتی حکم جلب هم ب راحتی نمیدن واسه مهریه خواهرم داره جدا میشه اینجوری شده 

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
ن اخه قانون الان فرق کرده دیگه حتی حکم جلب هم ب راحتی نمیدن واسه مهریه خواهرم داره جدا میشه اینجوری ...

دیگه باید همه چیز به نفع مردا باشه انگار زن ها گناه کردن که به عمر یه آدم بد ذات رو تحمل کردن حالاهم برای گرفتن حقشون باید جون بکنن

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید همه چیز به نفع مردا باشه انگار زن ها گناه کردن که به عمر یه آدم بد ذات رو تحمل کردن حالاهم ...

دقیقا تو حالت عادی میگه دوسم داره ولی دیگه باورش ندارم فقط میخام برم

دیگه باید همه چیز به نفع مردا باشه انگار زن ها گناه کردن که به عمر یه آدم بد ذات رو تحمل کردن حالاهم ...

دقیقا تازه این قوانین جدبد رو هم دوتا زن وکیل پیشنهاد دادن 

زن ضد زن باشه دیگه عجیبه

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
حمایت میکنن ولی حوصله سرکوفت ندادم میخام تنها زندگی کنم میخام بدم شمال خونه بگیرم میخام همه رو ترک ک ...

خب برو عزیزم درس خوندی مدرکت چیه

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
دقیقا تو حالت عادی میگه دوسم داره ولی دیگه باورش ندارم فقط میخام برم

شوهر منم جدیدا خیلی اذیتم میکنه حالم خیلی بده