2777
2789
عنوان

طلاق

380 بازدید | 32 پست

سلام من ۲۰سالمه،به شدت تو زندگی زناشوییم مشکل دارم همسرم مردی زورگو،عصبی،سردمزاجه،من خیلی آرامم همش فحش میده دعوامیکنه،ارزوی مرگمو میکنه بااین که به شدت عاشقم بودبعدازدواج عوض شد

دیگه صبرم تموم شده میخام طلاق بگیرم باید چیکارکنم؟

از یه طرفیم خجالت میکشم چون سنم کمه،

همه خانواده بهم گفتن ،ازدواج نکن

بعد طلاق میخام تنها زندگی کنم نمیخوام بدم پیش خانوادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی درستش کنی؟برای درست شدنش تلاش کردی؟شاید علت اعصابش از همون سرد مزاجیشه باعث پرخاشش شده؟هوم؟

خیلی تلاش کردم فحش شنیدم کتک خوردم من عاشقشم ولی دیگه سرد شدم به خیانت فکرکردم

ولی ببین اگ مهریتو میخوای از قبل بهش نگو ک نتونه چیزی بزنه به اسم بقیه

نمیتونه اینکارو کنه باید 1 تا 6 سال از واگذاری گذشته باشه

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
همه چیش به نام مامانشه الان گیر داده برو مهریتو ببخش 

مرو میخای چطور زندگی کنی قسطی میکنن چن ماهی یه سکه ولی نمیتونی تا زمان تموم شدن قسط مهریه ها ازدواج مجدد کنی باهم توافق کنید یه مبلغی ازش بگیر میخواد مهریتو ببخشی پرتت کنه بیرون 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
مرو میخای چطور زندگی کنی قسطی میکنن چن ماهی یه سکه ولی نمیتونی تا زمان تموم شدن قسط مهریه ها ازدواج ...

متنفر شدم ازش مامانش اموالشو گرفته میگه بع نامت نمی زنم تاوقتی زنت مهریه داره اونم عصبیه میگه تقصیرتوعه

متنفر شدم ازش مامانش اموالشو گرفته میگه بع نامت نمی زنم تاوقتی زنت مهریه داره اونم عصبیه میگه تقصیرت ...

درست نمیشه شوهرت خانوادت حمایتت میکنن؟؟