2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم خواب دید

| مشاهده متن کامل بحث + 4078 بازدید | 21 پست
ان شاءالله همونی بشه که میخواین

قربونت بشم ممنونم آمین یارب العالمین ۶ماهه خیلی ب منو شوهرم و دخترم فشار اومد مشکلاتی داشتیم دلم میخواد خدا بااین خبر خوش دل شوهرمو شاد کنه منم با شادی شوهرم شاد میشم

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم قبل از بارداریم خواب دیدم یه نفر بهم یه پسر بچه داد اسمش شو تو خواب همش تکرار می‌کرد   ...

خیلی جالبه....من بچه اولم خودم خواب دیدم پسره ولی دختر شد....ولی شوهرم دید دختره واقعا دختر شد.خواب خیلی اسرار داره

انشاالا که خوابش درست دربیاد برا رسیدن به ارزوت ایه الکرسی خوندم

سلام گلم ...امروز رفتم ان تی خداروشکر بچم پسره...واسم دعا کن بارداری راحتی داشته باشم و بخیر و خوشی سپری بشه...

سلام گلم ...امروز رفتم ان تی خداروشکر بچم پسره...واسم دعا کن بارداری راحتی داشته باشم و بخیر و خوشی ...

چقدر خوشحال شدم خداروشکر صدهزار مرتبه شکر انشاالا که بهترین ها برات پیش بیاد نی نی ایت صحیح و سالم بیاد بغلت 

بازم برات ایه الکرسی خوندم برا سلامتی خودت ونی نی ایت  🤩🤩🤩

چقدر خوشحال شدم خداروشکر صدهزار مرتبه شکر انشاالا که بهترین ها برات پیش بیاد نی نی ایت صحیح و سالم ب ...

ممنون مهربونم ....ان شالله همیشه نگاه خدا شامل حالتون باشه💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗