2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۶ تا کف گیر برنج میخورم همراه خورشت .صبحا ۴ تا تخم مرغ و سیب زمینی آبپز .عصرونه مفصل شام هم زیاد ...

ایناروو میبینممم دلم میخاد گریهه کنممم از بندگان برگزیده خدایین شماا لنتیا:|

ایناروو میبینممم دلم میخاد گریهه کنممم از بندگان برگزیده خدایین شماا لنتیا:|

😂😂😂😂😂ای خدا .ببین چقدر متفاوتیم 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
منم میخوام چاق شم خودمو میکشم یه کیلو اضافه کنم کافیه ناراحتشم ۱۰کیلو کم میکنم😪

منم دقیقا همینجوریم دیگ بیخیال چاقی میشم

۹۹:۹:۹ازدواج میکنم وبه خواسته هام رسیدم میشه واسم نفری ی صلوات بفرستید
میگن باید پرخوری بکنیم و سیب زمینی آبپز و ماکارونی خوبه برنج و ماکارونی هم با نون خورده بشه

اره من از امشب میخوام شروع کنم قرص اهن ومولتی ویتامینم بخورم

۹۹:۹:۹ازدواج میکنم وبه خواسته هام رسیدم میشه واسم نفری ی صلوات بفرستید
من ۶ تا کف گیر برنج میخورم همراه خورشت .صبحا ۴ تا تخم مرغ و سیب زمینی آبپز .عصرونه مفصل شام هم زیاد ...

😳🤯🤯🤯

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .