2777
2789
عنوان

چشم زخم

66 بازدید | 10 پست

سلام توروخدا اگه راهی برای رهایی از چشم زخم میشناسید بگید،واقعا سخته ادم مجبور بشه خودشو از همه چی محروم کنه که چشم نخوره ازبس صدها باااار چشم خورده از سر هر چیزی چشم خورده و بعد از مهمانی و دورهمی یا هر چیزی بر اثر چشم هی بحث و دعواااا و ناراحتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر وقت دیدی کسی ممکنه چشمش بگیردت توی دلت 7 بار الله اکبر بگو چشمش اثر نمیکنه

اخه ما تو خونه ایم ولی مطمئنیم همه دربارم حرف میزنن،اصلا یه چیز عجیبی حتی توی روی خودمون هم میگین یا مثلا از یکی میفهمیم حرفمون بوده،چند روز پیش بطری شیشه ای شکست یه تیکه شیشه دقیفا شکل چشم بود ازش افتاد ،این حالتا عجیبا ،گاهی فکر میکنم علت ماورایی داره

به نیت دفع بلا هر روز صدقه بده ولو مبلغ کم. یا اگه اعتقاد دارین میتونین گوسفند عقیقه کنید که برای حفظ از بلاها و بیماریها خیلی توصیه شده. من برای دخترم که به دنیا اومد خیریه کهریزک پول واریز کردیم که خودشون عقیقه کنند. پارسال هم برای شوهرم عقیقه کردیم چون خیلی اتفاقای عجیب براش میفتاد. سرچ کن خودت درمورد فواید عقیقه بخون

به نیت دفع بلا هر روز صدقه بده ولو مبلغ کم. یا اگه اعتقاد دارین میتونین گوسفند عقیقه کنید که برای حف ...

ممنونم از راهنماییتون بله گوسفند هم عقیقه کردیم،هر روز هم صدقه میدیم ولی باز هم .....