هر کاری بکنی مردم پشت سرت حرف میزنن از چی میترسی عزیز اگر کار اشتباهی نکردی
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
باید چنبار بگی تا درست کنن بازم بگو،،،،ممنون خوبم تایپکتو ذخیره کرده بودم گمت نکنم زدی ترکوندی همشو
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
یبار برمنم شوهرم اسنپ گرفت از دانشگاه برمیگشتم، شاسی بلند بود لغو زد😠
وای😂😂😂😂شانسته
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
گفتم دیوونه برچی لغو زدی،گفت نه پس میخواستی تنهایی اون ماشینو سوارشی ،،گفتم نمیخوردم که ااااه
البته الان با جاریم که شاسی بلند داره میرم جایی😂😂😂😂
گفتم دیوونه برچی لغو زدی،گفت نه پس میخواستی تنهایی اون ماشینو سوارشی ،،گفتم نمیخوردم که ااااه البته ...
عشق شاسی تحت هیچ شرایطی ولش نمیکنی😂😂😂
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
ن یکی از همسایه ها ب مامانم گفت ک ی آقایی دیده تو محله میخواسته بیاد ب بابام بگه آخه ب اونا چ
درسته به اونا ربطی نداره ولی اینجا اینجوریه دیگه هر کی دوس پسر داره بهش انگدختر بد میچسبونن شما اگه میخوای قرار بزاری چندتا کوچه پایینتر پیاده شو یا اصن سوار ماشین طرف نشو متاسفانه فضول زیاده فردا شما بخوای ازدواج کنی میرن تحقیق از درو همسایه اینا هم میگن دختر خوبی نیست شهر ما ابنجوریه پشتت حرف در میارن
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
درسته به اونا ربطی نداره ولی اینجا اینجوریه دیگه هر کی دوس پسر داره بهش انگدختر بد میچسبونن شما اگه ...
راس میگه👍