2777
2789
یکی از خانومای همسابه ب مامانم گفته بود مامانمم ب من گفت ... خیلی ناراحت شدم میگه دو تا پسر محله تع ...

چقد فوضول و پیگیر 

چ پسرای بیکارو علافی داره

منم با نامزدم تو دوره دوستی ک بیرون میرفتیم بیرون مجتمع مون منتظرم می موند با ماشین.همش استرس داشتم کسی مارو نبینه ک یکی  دید منو😑تو این کارو نکن دیگه

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جراتی دارین شما. دوست هستین بعد تو محله هم میاید هر اونم دوبار با نفر متفاوت؟ 

ما تو شهرك جلو چشم همه قرار ميزاريم 😂😂😂

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
وااای نمیدونی ب دختر جاریم چیا میگفتن میگفتن زن عموت پشت مادرت فلانو میگه فلان حرفو زده دخترش میره ب ...

وای😂😂😂😂

ایشالا خودت شاسی بلند بخری بعد بیای منو سوار کنی 😜😅😅😅

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
وای😂😂😂😂 ایشالا خودت شاسی بلند بخری بعد بیای منو سوار کنی 😜😅😅😅

ایشالا ممنون😂😂😂ایشالا خودتم بخری

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊