2777
2789
عنوان

بچه ها سوسک ریز

167 بازدید | 22 پست

کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم اگه پیشنهادی یا راهکاری دارید که قبلا انجام دادید ونتیجه گرفتید بگید

#استراماچونی_را_برگردانید.همه در کنارهم💙یه دختر استقلالی که به تیمش افتخار میکنه💙ستاره های تاجت همیشه درخشان👑🌟🌟SS

سم کامن

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فایده نداره ما دو بار سمپاشی کردیم نشد هستن هنوز

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
اگه سیاه ریز هست. سوسک المانیه که توی چوبهای ام دی اف هست. فقط اسپری کامن نابودش میکنه تا دوسه روزی ...

استفاده کردم نشد اصلا فایده نداشت

#استراماچونی_را_برگردانید.همه در کنارهم💙یه دختر استقلالی که به تیمش افتخار میکنه💙ستاره های تاجت همیشه درخشان👑🌟🌟SS

فقط یه پودر آلمانی که تو بسته کوچک سبز رنگ عطاری ها دارن به نظرم 

من گلی سم پاشی کردم شب که چراغ رو خاموش میکردم میومد بیرون این پودر رو سم پاش ریخت شبیه پودر خرده بیسکویت بوی خوبی هم داره هیچ نگرانی هم نداره روی لولای کابینت و جاهایی که آب نخوره می ریزی و تمام بعد از دوشب

ما هم داشتیم،طعمه ی سوسک تارمار عالیه،هرجا ک سوسک هست یا نمناکه،جاساز کن،خیلی قویه.ما کلا راحت شدیم

ببخشید از کجا باید بگیرم

بابام از سوپرمارکت خرید،راحت پیدا میشه،ولی واقعا عالیه

اگه واقعا خوب باشه یه عمر دعات میکم مرسی عزیزم

اگه واقعا خوب باشه یه عمر دعات میکم مرسی عزیزم

ب ما هم یه بنده خدایی گفت،چون ما هم اذیت میشدیم،هرجا ک راه سوسک بود یه دونه گذاشتیم،واقعا نابود شدن.آره دعام کن🙂انشالله حتما جواب میده

فایده نداره ما دو بار سمپاشی کردیم نشد هستن هنوز

واقعا من هم من کیش بودم تو قندونهم بود واقعا گریه میکردم از اعصاب خوردی فقط این که عکسشو میزارم نجاتم داد هرچند من ۶سال پیش سم پاش اومد اینو ریخت ۱۵۰پولل دادم برا یه ق غ بعد فهمیدم همینه تا دوسال پیش هر بسته ۱۰تومن بود

دوتا سم گرفتم اولیش کامن بود اصلا فایده ای نداشت یه سم دیگه هم گرفتم دیشب زدم صبح که بیدار شدم دیدم فقط شیش تاش مردن