2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان عرضه اولیه بخرم بهتره یا سکه

عرضه های اولیه مبلغان کمه،ولی اگه همون عدد رو عرضه اولیه بخرید منطقی تره با چندتا کد بورسی

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
یعنی ارزونتر نمیشه😞

اگه گشایش داشته باشیم میشه

البته گشایش اقتصادی

ن مردمی

یا ی خبر خوب مثل لغو تحریم و...

ک فعلا  بویی نمیاد

کلا ده تومن دارم

خب عرضه های اولیه ۲۰۰ تومن معمولا تو این چند وقت بیشتر نشدن،یعنی با پنج تا ک  بخواید بگیرید میشه ۱ تومن

میتونید تو منفی های سکه ی نیم بخرید

الباقیشون عرضه اولیه،شاید اینجوری منطقی تر باشه

خودمون

قیمت دلار متاثر از تجارت ما هست،انتخاب خودمون بستگی داره کی بشه،ولی با این وضع تحریمها دلار ۳۰ یا حتی ۳۵ تومنی دور از انتظار نیست،خداکنه ی چی بخوره تو سر اون شغال زرد شل کنه تحریمها برداشته بشه،اینا که عین خیالشان نی ،فقط میگن تاثیر نداره😡

قیمت دلار متاثر از تجارت ما هست،انتخاب خودمون بستگی داره کی بشه،ولی با این وضع تحریمها دلار ۳۰ یا حت ...

من میخوام واسه پول پیش خونه  طلا بفروشم به نظرت تا ابان ماه صبر کنم؟ گرونتر میشه؟ 

سه ماه میتونم صبر کنم

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
ممنون عزیز دلم جایی سراغ داری ک مطمن باشه اگه داری بهم بگو 

عزيزم من اصفهانم و از بازار طلافروشا خريد ميكنم.اينترنتي سراغ ندارم

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....