2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تسنیمان اونشب توی پی وی هی اصرار میکرد دوستمو بگو تا بهش بگم گناه داره سن ازدواج و جنسیت بچه اول و ...

تسنیمان ترکید چیزی ندیدم من ی چیزایو واسم درست حدس زد بهش درخواست دادم گفت ی کاربری هست حسش خوبه گیسو منم گفتم اره ولی جواب ی چیزای منو نداد گفت من ازش میپرسم دیگ ترکید 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
استارتر میشه حستو در مورد من بگی!!؟ بنظرتون من کی ازدواج میکنم !؟ کی شاغل میشم!؟

قدت بلنده چشمای روشن یا پوست روشن واست حس میکنم ابروهات تیره اس با موهات اهل تیپ زدن حست میکنم ببین درسته؟ وگرنه اگه اشتباهه حسم الان درست نیست

بیا یه لحظه اونور😐

لغو دوستی زدی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز