2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩😲⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩

😂😂😂😂😂😂😂❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
دختر کلهر نابغه اس خودم خیلیییییی قبولش دارم ولی جواب نمیده     گیسو پریشان چن روز پیش ب ...

دختر کلهر تو ی مورد ب من درست گفت ی موردم ن و یمورد دیگ هم پیش نیومده 

گیسو هم چرا ی بخشیش درست بود 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
جان من دختر کلهر بیارین جواب منو بده من دق میکنم از فکر    

تگش کردم نیومده هنوز من خودمم سوال دارم گیسو ک جواب نمیده ولی اون ماه جفتشون ب من درست گفتن

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
دوستت بهش گفتم اونشب الان میترکی ترکید جواب ها رو بهت رسوند؟

چ جوابی ؟؟؟ 

کدوم دوستمو میگی ؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
استارتر میشه حستو در مورد من بگی!!؟ بنظرتون من کی ازدواج میکنم !؟ کی شاغل میشم!؟

الان رو مود نیستم بخدا گلی خودم دپم میترسم ی چی بگم اشتب باشه حالت بدشه یاامید الکی بدم وایسا اکی شدم باز تاپیک میزنم

⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩⁦🏃🏻‍♀️⁩😲⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩

سلام عزیزم میشه بگی من و دختر داییم اون رشته و دانشگاهی که میخواییم قبول میشیم؟

و کلا حست راجب آینده من؟

خیلی استرس دارم لطفا بگو ممنونم😙

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
الان رو مود نیستم بخدا گلی خودم دپم میترسم ی چی بگم اشتب باشه حالت بدشه یاامید الکی بدم وایسا اکی شد ...

ببخشید بدموقع ازتون درخواست داشتم

چون حالم خوب نبود پرسیدم

لطفا هر موقع تاپیک زدید من تک کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز