2777
2789
عنوان

ساس

440 بازدید | 13 پست

بچه ها تو رو خدا به دادم برسید من حدود دو هفته پیش به داشتن ساس تو خونمون شک کردم اون هم به خاطر اینکه پشت پنجره کارگاه همسرم پرنده لونه کرده بود و اون بهش اب و دونه می داد و دو هفته پیش دیدم چند جای بدنش رو یه چیزی گزیده و به ساس شک کردم تموم خونه رو جاروبرقی کشیدم و روفرشی هایم رو هم برای یه هفته انداختم رو پشت بوم حالا از دیروز که روفرشی هام رو پهن کردم و داشتم زبان می خوندم دیدم این حشره اومده رو برگه چرک نویسم می ترسم بچه از تخم در اومده ی ساس باشه کسی توروخدا اگه می دونه راهنماییم کنه

خونه منم ازین سوسک سیاه ریزا داره خیلیم سفتن له نمیشن نمیدونم‌چیه؟؟؟؟تو نمیدونی چیه؟؟

ببین نخودت نگندیده

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه منم ازین سوسک سیاه ریزا داره خیلیم سفتن له نمیشن نمیدونم‌چیه؟؟؟؟تو نمیدونی چیه؟؟

از دور سفید بود ولی وقتیکه ازش عکس گرفتم و روش زوم کردم قهوهای خیلی کمرنگه! من از خدامه سوسک باشه😭😭😭

برم بگم سم ساس می خوام یا با سم حشرات و سوسک هم می میرن

من یه بار چند سال  پیش  خونمون  سوسک ریز چند تا  دیدم  سم  قوی  خریدم   روش  تمام  حشرات  رو نوشته  بود  ساس و موریانه و سوسک و...

هر وقت  زدی   درو  پنجرهارو   ببند    برو  شب  خونه  مادرت  یا مادر شوهرت  

فردا  اومدی  درارو باز  بزار  که  گلوت   اذیت  نشه 

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
برم بگم سم ساس می خوام یا با سم حشرات و سوسک هم می میرن

همین  عکس  رو هم  ببر نشون  فروشنده  بده   تا راهنماییت کنه

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀