2777
2789
عنوان

باردارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه اول.ولی نخنداااا خودمم خیلی دوس دارم شوهرمم میخوام خوشحالش کنم  

حدس میزدم از سوالات😂 

انشالله بارداری

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
ینی ممکن نیس باردارباشم ماه اول؟ 

چرا ممكن نيست منم بارداري اولم با اولين اقدام و اولين ماه اقدام باردار شدم . همين الانم جواب ازمايشم رو واسه بارداري دومم گرفتم مثبته . فقط يك ماه اقدام داشتم ولي دو روز بود اقدامم

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره
چراازسوالم؟؟؟؟

اخه معمولا اونایی که تازه اقدامن عجله دارن هی تاپیک میزنن از علائم و کی بی بی بزنم یا فلان روز به موعدم بی بی زدم یه خط شدده😆 

من یکهفته به موعدم شوهرم میگفت بارداری ولی اصلا زیر بار نمیرفتم ولی میگفت تو سینه دردت زود شروع شده خلاصه به زور بی بی زدم سه روز به موعد همش مثبت میشد ولی بازم نمیرفتم ازمایش میگفتم عقب ننداختم که. به زور منو برداشت برد که مطمئن بشم باردارم رعایت کنم عقب هم نزده بودم😆ازمایشم دادم یه لحظه شوکه شدم اخه هنوزم که هنوزه احساس میکنم امادگی ندارم فقط به خاطر شوهرم اقدام کردم 😄 روزایی که حالت تهوع داشتم میگفتم همش تقصیر تویه 😆هرچی بیخیال تر باشی زودتر باردار میشی.اون ماه هم خودش روزای تخمک گذاریمو دراورد فکر‌کنم فهمید ماه قبل گولش زدم😆

به روم نیورده هنوز

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
چرا ممكن نيست منم بارداري اولم با اولين اقدام و اولين ماه اقدام باردار شدم . همين الانم جواب ازمايشم ...

خب خداروشکررررر منم این ماه فک کنم یه ۱۰باری اقدام کردم 

اخه معمولا اونایی که تازه اقدامن عجله دارن هی تاپیک میزنن از علائم و کی بی بی بزنم یا فلان روز به مو ...

منم دست خودم نیس همش فک میکنم باردارم اخه کمرمم خیلی دردمیکنه