سلام خانوما خوبین من کسی رو ندارم ازش راهنمایی بخوام لطفا شما خواهرانه کمکم کنین وقتی با یه پسره در حد آشنایی صحبت میکنین باید چجوری باشه راجب چه موضوعی بعد واسه بار اولم بگه بریم بیرون چجوری رفتار کنیم تا جذاب به نظر بیایم
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی از شوهرم پرسیدم میگه باید باوقار باشه جلف نباشه تمیز و مرتب باشه و بوی ادکلنش خوب باشه میگه ادا اصول عشوه بی معنی هم نیاد
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
همین که خودت باشی خوبه سعی کن هر چی پرسید بدون دروغ جواب بدی اگر برا خواستکاری هست
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر