2777
2789
عنوان

تجربه های خرید 😁

253 بازدید | 18 پست

تو این پست میخوام تجربه هامو از خرید بگم. هر چیزی که با کیفیت بود و ازش راضی بودم و می‌نویسم شاید به درد کسی خورد.. شما هم اگه خواستید بگین. 

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4892452/حاجت-داران-عزیزچله-زیارت-عاشوراداریم?page=1

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین چیز که به ذهنم رسید سرم موی دوفاز مارال هستش... یه ماسک موی بعد از حمام که عاااالیه و من خیلی راضیم. طوری که وقتی اونو بعد حموم به موهام می‌زنم، سری بعد که میرم حموم وقتی آب رو سرم میریزم تمام گره های موم باز شده و نیاز به ماسک داخل حمام کم یا حتی حذف میشه. اینم عکسش 

من همیشه به موهام موس، نیوا میزدم.. این دفعه مجبور شدم مارک (تافت ) بخرم.  بی نظیره... روز بعد از استفاده یه کم دستتون و خیس کنید و به موها بمالید. فر های موتون تازه میشه و خیلی خوشگل

بچه ها پیشاپیش از همکاری تون، توی تاپیک متشکرم.. واسه اینکه شلوغ نشه، تک تک جواب نمیدم.. بازهم ممنون از همگی... 

ببخشیدعزیزم که سوالم ربطی به تاپیکت نداره ولی میخاستم کمکم کنی

۲۴سالمه دوتابچه دارم خیلی لاغرم۱۵۸قدمه۴۰وزنمه میخام چاق بشم باشکاه نمیرم میخام پودربگیرم ایاعوارض داره چی بخورم که اضافه کنم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
ببخشیدعزیزم که سوالم ربطی به تاپیکت نداره ولی میخاستم کمکم کنی ۲۴سالمه دوتابچه دارم خیلی لاغرم۱۵۸قد ...

سلام.. عزیزم به نظرم در درجه اول سعی کن وعده هاتو زیاد و پرکالری کنی.. و اگه جواب نداد هم قرص مخمر از داروخانه بگیر.. عوارض نداره و تاثیر گذار. امتحان کن. امیدوارم به دردت بخوره.. سوالی بود بپرس عزیزم 

سلام.. عزیزم به نظرم در درجه اول سعی کن وعده هاتو زیاد و پرکالری کنی.. و اگه جواب نداد هم قرص مخمر ا ...

میخام پودربخرم چه پودری خوبه وچاق میکنه

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
میخام پودربخرم چه پودری خوبه وچاق میکنه

من پودر خاصی نمیشناسم. مگه اینکه چیزی مثل پروتئین.. حتی چیزی مثل شیرخشک هم وزن میده.. 

من پودر خاصی نمیشناسم. مگه اینکه چیزی مثل پروتئین.. حتی چیزی مثل شیرخشک هم وزن میده.. 

ممنون عزیزم