2777
2789

فقط میدونم درمان نداره

فقط میشه کنترلش کرد

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوهرم

پاهاش از مچ بی حس میشد

و بیناییش رو ۹۰ درصد از دست داد که به لطف خداوند برگشت

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

زندایی من دارع

دست وپاش بیحس میشدن یهویی کمرش ب شدت درد میکرد دکترا تشخیص ندادن الکی چندبارم عملش کردن از اخر ی دکتر تونست تشخیص بده

داروهاشم گرونه ولی خوب چون تحت پوششن رایگانه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اخی عزیزم😔 علائمش چیه؟

عصبیه. دوبینی داره. زود خسته میشه. اینارو فقط به ما گفته. بمیرم براش به روی خودش نمیاره یه جوری رفتار می‌کنه ما ناراحت نشیم ولی می‌دونم خیلی بهش فکر میکنه. می‌ره بیرون کوه یا جای خلوت خیلی گریه می‌کنه. دختر مورد علاقه ش که چند سال با هم بودن رو پس میزنه بخاطر مریضیش. فکر میکنه دنیا به آخر رسیده‌. من پیشمرگش بشم😢😢😢😢😢

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
عصبیه. دوبینی داره. زود خسته میشه. اینارو فقط به ما گفته. بمیرم براش به روی خودش نمیاره یه جوری رفتا ...

وای عزیزم مگه چند وقته فهمیده حتما اوله

وگرنه واقعا مریضی خطرناکی نیست

چرا از الان خودشو باخته

حرص نخوره خسته نشه و گرمیجات بخوره که کنترل میشه کامل انشالله

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
وای عزیزم مگه چند وقته فهمیده حتما اوله وگرنه واقعا مریضی خطرناکی نیست چرا از الان خودشو باخته حر ...

الان دو ساله تقریبا تحت درمانه. خودش رعایت نمیکنه از بس فکر می‌کنه می‌ره سراغ قلیون. سیگار. اهل هیچی نبود. الان میگه فکر ولم نمیکنه . ما نمی‌دونیم چیکارش کنیم واقعا. فقط من گریه میکنم براش و دعا...... خدا خودش کمک کنه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.