2777
2789
عنوان

برای نیتم صلوات می فرستین؟؟؟

48 بازدید | 8 پست

منم برای همتون آیت الکرسی می خونم 

از تک تکتون هزاران بار ممنونم 

ان شاء الله همتون حاجت روابشید

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرستادم برام دعا کن گلم

ان شاء الله همین الان حاجت روابشی❤

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
التماس دعا برای سلامتی تمام مریضان و مخصوصا پدرم

ان شاء الله خداهمه مریضهارو شفا بده برای سلامتی پدرتون 7مرتبه حمد می خونم💚

ان شاء الله خداهمه مریضهارو شفا بده برای سلامتی پدرتون 7مرتبه حمد می خونم💚

ان شاءالله حاجت روا بشین

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین
به نیت 5 تن 5 بار صلوات برات فرستادم تو هم دعا کن که زووووودی باردار بشم و جنسیت دلخواهم باشه ان شا ...

ان شاء الله به حرمت ماه محرم..... امام حسین ع پای حاجتت وامضا کن برات دعا می کنم 💚💚💚💚💚

اون تاپیک رو قفل کردی خواستم اینجا بنویسم گلم کرونا تنبیه خدا بود به نظر من ما لیاقت نداشتیم کاری کردیم که در خانه خدا به رومون بسته شدو حتی هیات گرفتن وقتی این همه ظلم می کنیم این همه گناه از ماست که برماست 

ما دسترسی به امام حسین نداشتیم برا امام زمانمون چه کردیم جز دراوردن اشکشون و دلشکستنشون اعمال خودمونه برگشته به خودمون 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا