2777
2789
عنوان

دیجیکالا

190 بازدید | 19 پست

سلام دوستای عزيزم 

یه لطفی میشه بکنید

دوستان لطفا اگر خریدی چیزی از سایت دیجیکالا دارین از این لینکی ک اینجا قرار میدم وارد بشین

https://affstat.adro.co/click/c80b6d32-f668-4184-9690-59190ddb046a

ممنون میشم باهام همکاری کنید☺️😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور میشه به جای سایت اصلی به یه لینک فرعی اعتماد کرد. چون اونجا واریز  انجام میدیم باید درگاه امن باشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چطور میشه به جای سایت اصلی به یه لینک فرعی اعتماد کرد. چون اونجا واریز  انجام میدیم باید درگاه ...

نمی دونم والا با اسم های مختلف میاد این لینکو میزنه اصلا معلوم نیست دختره پسره کیه اونم تو این گرونی و بی پولی معلوم نیست ادم ب برادر خودشم نمیتونه اعتماد کنه

نکنه میای حسابمون رو خالی میکنی ک چند روزه میبینم هی میگی برین از اینجا😐

نه عزیزم وقتی که روی لینک میزنی انتقال داده میشی به سایت دیجیکالا و هر خریدی که بخوای انجام میدی

فقط با لینکی که مربوط به کد نمایندگی منه وارد میشی

نه دوستان این لینکا که جدیدا میبینید،واسه همکاری در فروش دیجی کالاست،در واقع اگه از لینک ایشون وارد ...

بله درسته حالا هرکس خریدی داره خیلی لطف میکنه و خانمی میکنه😍