2777
2789
عنوان

هعی دلمون گرفت☹

176 بازدید | 12 پست

امروزساعت۳جهازدخترخالمومیبرن من نمیرم زورکه نیس والا ولی خیلی ازمامانموخواهرم ناراحتم دلم گرفت ازشون مامانم ک اصلن نگف خواهرمم فقط یه پیام داده بود.منم بخاطره کرونانمیرم میترسم برم بااینکه خودمونیه فقط چن نفرن‌.دیگه تا چن روزم محل نمیدم بهشون دلم خنک شه😔😔😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حوصله داریا بری یه سری خرتوپرت ببینی مال مردم دیدن نداره که تازشم میگی دلت نمیخواست بری خب چه کاریه زنگت بزنن اولوآخر نمیرفتی

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
حوصله داریا بری یه سری خرتوپرت ببینی مال مردم دیدن نداره که تازشم میگی دلت نمیخواست بری خب چه کاریه ...

اره منکه نمی رفتم ولی اینایبارمیگفتن خداشاهده هیچ جانمیرم صب تاشب خونه.کارشون ناراحتم کرد

فقط ابجیم حرصمودرمیاره خیلی 

اوفففف زندایی منم ازم کوچیکتر بود پز میداد بهم موقع جهاز و عروسی و کلا دق کردم اون دوروز مادرمم میگف برو پیشش همش ای خدا

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
اوفففف زندایی منم ازم کوچیکتر بود پز میداد بهم موقع جهاز و عروسی و کلا دق کردم اون دوروز مادرمم میگف ...

محل ندادن بهترینه کاره میسوزن دلت خنک میشه

محل ندادن بهترینه کاره میسوزن دلت خنک میشه

فک میکنن خیلی کار شاخی کردن مثلا من ک روانی شدم اون دوروز .انقد ک ب این کمک کردم همشم پز میداد میخاستم بزنم تو دهنش

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
فک میکنن خیلی کار شاخی کردن مثلا من ک روانی شدم اون دوروز .انقد ک ب این کمک کردم همشم پز میداد میخاس ...

خخخخ ازاین آدمازیاده توجه نکن بهش پررومیشه