2777
2789
عنوان

کی شویش مثل شوی منه بیایین بحرفیم

115116 بازدید | 92 پست
6سال از زندگیمون میگذره ها
ولی مثل جوون 20ساله هاته 30سالشه
تا این مدت پریودم بگذره منو میکشه هروز داره میشمره
حالا خوبه پریودای من 5روزه بیشتر نیست 10بار میاد میپرسه تموم نیست طاقت ندارم
از وقتی هم که پریودم تموم شد تازه بدبختیم شروع شده
شبا 10بار بیرونش میندازم از بس بهم میچسبه حس خفگی دارم
همش هم تو خواب عاشقونه حرف میزنه خخخخخخخخخخخخ
صبح بهش میگم اینارو گفتی خودش میخنده وباورنمیکنه

چیکارکنم یا من هات بشم یا اون سرد
اموزش کده بانوان ایرانی رویwکنار اسمم کلیک کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینطوره. البته الان سه ماهى میشه که پرى نمیشم
والا اونم روزشمارى میکنه . شبا هم باید منو لاى دست و پاش
قفل کنه. منم تا صبح خوابم نمیبره.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
حتى روز خواستگارى هم گفت که خیلى هاته.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شرهر من98 کیلو هست
من باید جام خیلى باز باشه کسى بهم نچسبه اما شوهرم باىد حتما
یه چیزى رو بغل کنه و بخوابه. منم. دیگه خیلى کم پیشش میخوابم
یا نصفه شب فرار میکنم
ازدواج دومش بود