2777
2789
عنوان

ختم دعای مقاتل

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 61 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@mohadese1379     @sar_be_hava   @جانان_رستگار   @جامانده1   ...

مرسی عزیز دلم، 

حاجتتون روا باشه الهی🤲🤲🌸🌷💚

۳ مرتبه من میخونم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

انشاءالله حاجت روا بشید ، ۵بار میخونم🌹

الهی خیر ببینی گلم 🌻 🍃 🌻 حاجت دلت روا بشه 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام گلم خوبید دخترتان خوبه خداروشکر راستی یکی از عزیزان خواهران تاپیک زده که بیایید گروه واتساپ مت ...

سلام عزیزم ❤️ ممنون از لطفت 🌹 خیلی دوست دارم اما ختم هایی که برداشتم خیلی زیاد شده، میترسم نتونم یا فراموش شه خدایی نکرده 

بهرحال خیلی ازتون ممنونم، التماس دعا ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
مرسی عزیز دلم،  حاجتتون روا باشه الهی🤲🤲🌸🌷💚 ۳ مرتبه من میخونم

قبول باشه گلم 🌷 لطف کردی 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

[QUOTE=151504678]سلام عزیزم ❤️ ممنون از لطفت 🌹 خیلی دوست دارم اما ختم هایی که برداشتم خیلی زیاد شده، میترسم نتونم یا ...[/QUO

سلام اشکالی نداره گلم ...انشاءالله  حاجتت روا بشه 

الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
قبول باشه گلم 🌷 لطف کردی 😍 

فدای تو🌸💚❤🌷😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

التماس دعا  3 بار

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه فقط شوهرم میگه جدا بشیم توروخدا برام دعا کن زندگیم خوب بشه دلم خیلی شکستس ۴ روزهه ن پیام داده ن چیزی 

برای مامانمم دعا کن 😔😔🙏🏻🙏🏻

خدایا کمکم کن یا الله 😔❤🙏🏻