2777
2789
عنوان

درمورد اثاث کشی راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 45 پست
راستی من قایلمه رویی سه تا فقط دارم که دوتاش کوچیکه.تو قابلمه های جنس دیگه نمیشه؟

میشه فقد درشو باز نذار تو افتابم نذارش

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اخیی طلاهاتو دزدین ؟ کارگرا که وسیله اوردن برداشتن یا جاگذاشتی؟ چقدر  قیمتش بود؟

۵.۶  تومن    تنها   یه  کشو  رو   اشتباه  کردم  خالی  نکردم   نمیدونم  واقعا  چرا  همچین  حماقتی  کردم   و فقط  چسب  زدم  

حالا  یا  کشو باز شده  پرت شده  یا اتفاق  دیگه ای افتاده . 

همسرم اجازه  نداد  دوربین  خونه  قبلی   و چک کنم  

تا سرنخی بدست بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه فقد درشو باز نذار تو افتابم نذارش

اوکی .یه دنیا ممنون عزیزمهربون.

چقد همیشه جای خالی یه خواهرو احساس میکنم اما اینجا که میام حالم بهتر میشه.خدا همتونو حفظ کنه خانوما.مرسی که هستین😘😘😘😘

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

اوکی .یه دنیا ممنون عزیزمهربون. چقد همیشه جای خالی یه خواهرو احساس میکنم اما اینجا که میام حالم بهت ...

عزیزمـی اره واقعا خواهر خیلی خوبه منم ندارم 

تا  میتونی    تو  کارتن  بچین  و  تا  جایی  که  میشه  کیسه زباله  مصرف  نکن  

۱پاره  میشه  

۲ بد دسته  و  جا  میگیره  

بهونه  میگیرن  وسایلت  زیاد ه  و باید  یه  ماشین دیگه  بگیری

به مغازه  دار  ها   

سوپری   و رنگ  و ابزاری  ها   و لوازم  خونگی  ها بسپار   کارتن  برات بزارن  کنار 

شنیدم  تو دیوار   کارتن هم  میفروشن .  

مخصوصا  کارتن  جهیزیه  هاشون  رو .

ماهم بعد اثاث کشی همه کارتونارو خالی کردیم فروختیم خیلی گرون شده 

من  ۱۵  ساله  تمام  کارتن هام  رو (اونایی که  فاسد وخراب نشدن ) رو نگه  داشتم .

جاش  رو هم  داشتما  . اثاث  کشیم  خیلی  راحت  میشه  . بیشتر  وسایل   تو کارتن  خودش   میره  

من  ۱۵  ساله  تمام  کارتن هام  رو (اونایی که  فاسد وخراب نشدن ) رو نگه ...

مامانمم کارتون همه وسایلارو نگه داشته بود خونه خریدیم دیگه چون اخرین اثاث کشیمون بود جاهم خیلی نداشتیم ک نگهداریم فروختیم  

مامانمم کارتون همه وسایلارو نگه داشته بود خونه خریدیم دیگه چون اخرین اثاث کشیمون بود جاهم خیلی نداشت ...

بله  خیلی  جا گیرن  . 

اینا رو  نوشتم  شاید  کسی  من خودم  که یه روز برای  سرچ  مطلبی  اینجا  رو خوند  یه مطلبی  بدرد  بخور  پیدا  کنه  و یه  تجربه  ای  بشه  .