2777
2789
عنوان

ی مشتری دارم نمیتونم برم سالن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست
فردا وقت دادم ب یکی دیگه 

🤷⁦☹️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا صبح وقت دادم ب یکی دیگه فردا عصر هم مشتری پاکسازی دارم  

درسته. 

پس یه مسکن بخور و برو. 

هر چند میدونم فیبروز خیلی دقت میخواد و خیلی انرژی از آدم میگیره. 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
مگه محرم کنسل نشد؟؟؟

وا چه ربطی داره خیلیا مقیدن و دوس ندارن تو محرم کارهای زیبایی انجام بدن عزاداری کنسل هست (که نیست اعلام کردن بازه همه جا بی عقلا)ولی امام حسین ک کنسل نمیشه 😄

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
معرفیش کن به کسی 

وای نه یبار ی مشتریمو واسه ترمیم فیبروز فرستادم پیش همکارم چون خودم خیلی سرم. شلوغ بود همکارم خراب کرد ابرو مشتریمو اومد من براش ریمور زدم همون لحظه خودم باز ترمیم کردم براش هیچوقت کارخودمو دست کسی نمیدم 

عزیزم اگه قبول میکنی حتما با حوصله و دقت کارشو انجام بدی

بعضی آرایشگرا هستن قبول میکنن بعدم میخوان سریع کارو از روی خستگی و بی حوصلگی تموم کنن برن خراب میکنن کلا

خودم برام اتفاق افتاده

😁🌈
مگه محرم کنسل نشد؟؟؟

حرمت امام حسین ک کنسل نمیشه

بعد عزاداریام کم و بیش هس هر چند ما نمیریم جایی امسال 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

چیه خب من شنیدم واسه کرونا کنسل شده😢

مگه محرم کنسل شدنیه😂😅

محرم یه ماه هجری

مراسمات محرم گفتن قراره کنسل بشه

که اونم مثه اینکه کامل کنسل نشده،چون من یکی دوبار درمورد اینکه مراسمات چجوری برگزار بشن زیرنویس دیدم تو تی وی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
وا چه ربطی داره خیلیا مقیدن و دوس ندارن تو محرم کارهای زیبایی انجام بدن عزاداری کنسل هست (که نیست اع ...

نه خب میگه میخواد واسه تاسوعا بره شهرشون واسه این میگم منظورم همون عزاداری بود که گفتن کنسله

عزیزم اگه قبول میکنی حتما با حوصله و دقت کارشو انجام بدی بعضی آرایشگرا هستن قبول میکنن بعدم میخوان ...

نه عزیزم اینجوری نیستم درسته خستم ولی همیشه تو. بدترین شرایط بهترین نتیجه کار رو به مشتریم دادم 

مگه محرم کنسل نشد؟؟؟

🤣🤣🤣

فداتشم مراسمهای محرم کنسل شد

ولی شهادت امام حسین که کنسل نمیشه واسه همین ماه محرم سر جاشه

خیلیا هستن توی ماه محرم کارای زیبایی انجام نمیدن

من بهشون احترام میذارم زندگی و اعتقادات شخصی خودشونه

ولی من اینحوری نیستم هر روز از سال حتی روز عاشورا اگر بیینم ابروهام نیاز به تمیز کردن داره اینکارو انجام میدم

.Pain🔥you made me a believer