2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم😀

271 بازدید | 27 پست

یه تاپیک زدم گفتم قدم کوتاهه ۱۵۳ ام آخرش به این نتیجه رسیدم که عجب غلطی کردم تاپیک زدم😆

چند تا از کامنت های ملت همیشه در صحنه نی نی سایت:

وااای من قدم ۱۶۰ یعنی دیگه رشد نمیکنم؟😱

من قدم کوتاهه ۱۶۷ ام ولی همینی که هست!!!!( اومده دلداری بده مثلا😒)

بغلی و ریزه میزه ۱۶۰ و ایناس نه ۱۵۳!!!( حالا من اصلا راجب بغلی و این مسائل حرف نزدم به همین برکت🤣)

دیگه این آخرا داشتم به بقیه که قدشون بالای ۱۶۰ بود دلداری میدادم که نه خیلی هم خوبی اصلا کوتاه نیستی.اعتماد بنفس داشته باش🤣🤣🤣

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😏

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من یه تاپیک زدم قده شوهرم کوتاهه یکی اومده نوشته واااای واسه من ۱۹۰ واسه من۱۸۵ واسه من نزدیک دومتره 😐😐😐😐😐😐🥴🥴🥴مثلا خواستم یکم دلداریم بدن از زندگی نا امیدنشم

من یه تاپیک زدم قده شوهرم کوتاهه یکی اومده نوشته واااای واسه من ۱۹۰ واسه من۱۸۵ واسه من نزدیک دومتره ...

وا😑😑

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

یبار تایپک زدم که با ماهی سه تومن میشه زندگی کرد بدون خرج اضافی  

هر کی هر چی چند ماه اخیر خریده بود اومد گفت مثلا ماه پیش گوشی خریدم ماه پیش لب تاپ گرفتم ماه پیش طلا خریدم 

پشیمونم کردن از تایپک زدن

.