2777
2789
عنوان

بسته اینترنت خیلی ارزون

269 بازدید | 39 پست

عاقا تو اینستا یه پیجی هست زده بسته فعال میکنه براتون: 

۷۰ گیگ یه ساله ۴۵ هزار تومن 

یه سری بسته های دیگه هم همینطوری با قیمت های خیلی ارزون داشت مثه ۲۵ تومن و ۳۰ تومن و اینا... 

بعد طرف نوشته برا اینکه اعتماد کنین اول بسته رو براتون فعال میکنم بعدش پولو بریزین برام...

کلی هم اسکرین از کسایی که براشون فعال کرده گذاشته...

منم هرجا گشتم نتونستم همچین بسته هایی پیدا کنم بنظرتون راسته؟ 

کسی هست اینکارو کرده باشه؟

پیچشومیدی

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست اما زمان داره مثلا یک شب تا یازده ظهر تو سایت همراه اول هست خیلی قیمتش کمه اما زمانش برای یکی مثل من خوب نیست وگرنه خیلی خوبه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

کلاهبردای محض من که باور نمیکنم 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

دوشتانی که میگین پیجشو بده من آدرس پیجشو میفرستم ولی اگه کلاهبرداری باشه ربطی به من نداره ها ببینید من خودم اومدم از شما مشورت بگیرم😂😂 خودم نرفتم ازش بسته بخرم اصلا هم اطلاع ندارم چیکار میکنه چجوری این بسته هارو فعال میکنه حرومه حلاله دزدیه... من خداوکیلی هیچی ازش نمیدونم فقط چون خودتون میخواین آدرس پیجشو براتون میفرستم