2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت ولی با تاخیر🤔

638 بازدید | 14 پست

سلام دوستان آخرین پریودم ۲۳ تیر بوده و حالا که ۲۹ شهریوره اصلا خبری از پری نیست اصلا سابقه عقب زدن ندارم اصولا هر وقت تاخیر داشتم به خاطر بارداری بوده دیشب ساعت چهار بیبی چک مارک wondeto زدم منفی شد منم خسته بودم خوابیدم امروز صب بیدار شدم دیدم دو خط صورتی افتاده منم بهش اهمیت ندادم و انداختم دور.

الان تقریبا هشت یا نه روزه عقب انداختم خسته شدم بس صبر کردم علایم خاصی هم ندارم فقط گاهی تیر کشیدن شکم و سینه ها همین . 

حالا به این بیبی چک با تاخیر اصلا اعتباری هست.روز موعدم زدم کلا منفی بود حتی بعد چند ساعتم منفی بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

29 مرداده 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا مثل من.منم همینجوری شدم فکر کردم مثبت کاذبه ولی بعد یه هقته دوباره بی بی زدم البته مال من مدیکور بود.و مثبت شد بلافاصله

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

ن عزیزم بعد ده دقیقه دیگه معتبر نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
درست بوده ....مبارکه

اخه بعد تاخیر میگن الکیه🤔

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

29 مرداده 

اشتباه نوشتم منظورم ۲۹ مرداده😅

دقیقا مثل من.منم همینجوری شدم فکر کردم مثبت کاذبه ولی بعد یه هقته دوباره بی بی زدم البته مال من مدیک ...

داروخانه کنار ما همینو داشت فقط منم حوصله نداشتم با بچه کوچیک دوباره برم جای دیگه

برای منم همینطور بود و مثبت بود مبارکه

شما بعد چند لحظه مثبت شد. من اصلا نمیتونم با بچه کوچک شیطون برم بیرون اقامم شهرستانه اینم دیروز با آژانس رفتم گرفتم اومدم دیگه نمیتونم برم یکی دیگه بگیرم ولش کن صبر میکنم ببینم چه میشه من که یه شیطون بلا دارم الانم تو دسشویی داره صدا میزنه😅😅😅😅