2777
2789
عنوان

کی حس 6 داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 58 پست
میترسم دعوام کنه یا باز بگه نمیشه رابطه و درست کرد اینقد موقع زنگ زدن بهش یا پیام دادن بهش بهم استرس ...

بله .زنگ بزن فقط حس واقعیتو بگو و الکی متلک نگو یا حرف دیگه نزن.زنگ بزن حرف دلتو بگو بگو چه چه حسی بهش داری و بی تابی مطمئن باش اون مث توعه

بله .زنگ بزن فقط حس واقعیتو بگو و الکی متلک نگو یا حرف دیگه نزن.زنگ بزن حرف دلتو بگو بگو چه چه حسی ب ...

اگه گفت نمیشه چی ؟گفت نمیتونیم یا تموم شده رابطمون چی؟ ممکنه با تماسم اشتی کنیم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گفت نمیشه چی ؟گفت نمیتونیم یا تموم شده رابطمون چی؟ ممکنه با تماسم اشتی کنیم ؟

احتنال اونم هس ممکنه از رور غرور بگه نه و نتونه حرف دلشو بهت بگه ولی این امکانم هس با ابراز پشیمونی و عشقت اونم کوتا بیاد و اشتی کنین

معلوم نیس.ولی تو پا پیش بزاری بهتره

باشه امروز ممکنه بزنم خودم حس میکنم الان تشنه اس ک زنگ بزنم خودش میواد زنگ بزنه ولی نمیتونه و مث چی دور خودش میچرخه و پریشونه و اشفته اسدرسته حسم؟شماهم همین حسو دارین؟

بله .موفق باشین یا حق

یک سوال دیگه ببخشین همین اخریشه فکر میکنین ازینکه کنار یکی دیگه منو ببینه چ حسی داشته باشه؟ عصبی میشه؟دوس نداره با کس دیگه ای باشم؟

یک سوال دیگه ببخشین همین اخریشه فکر میکنین ازینکه کنار یکی دیگه منو ببینه چ حسی داشته باشه؟ عصبی میش ...

همونجا قطع رابطه میکنه.همونجا که ببینه نمیتونه خودشو کنترل کنه ممکنه دس روی هر دو تون بلند کنه.یا کار خطر ناکی بکنه

همونجا قطع رابطه میکنه.همونجا که ببینه نمیتونه خودشو کنترل کنه ممکنه دس روی هر دو تون بلند کنه.یا کا ...

پس حساسه روم   خداروشکر مررسی خیلی لطف کردین انشالله باخبرای خوب میام پیشتون 

تا اسفند

جواب منم بدین من کی بچه دار میشم؟ اخلاق شوهرم باهام خوب میشه؟ کی خونه خودمون آدماده میشه بریم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎