2777
2789
عنوان

کی حس 6 داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره با خودش کنار میاد  که براش مناسبی یانه

برای ازدواج میخواد رابطه رو ؟ بنظرت به نتیجه میرسه که بدردش میخورم یا نه؟خودم حس میکنم چند شبه هاج و واجه و مونده که چجوری کی دل داده نمیدونم حسم درسته یا غلط توهم حس منو داری ؟

بله دقیقا همین حسو داره. بازم برمیگرده توهم باید تند خویی نکنی

بنظرت تاکی درست میشه و برمیگرده؟ حس میکنی با کسی باشه ؟یا مدتی که کات بودیم با کسی رفته؟

حالا شما بگین حسم واقعی یانه؟؟؟؟

درباره اینایی که گفتین که دقیق نمیدونم امیدوارم باشه ولی برای قیافم و اینا که گفتین و کسی که دوسش دارم اره درست بود ،حستون واقعا درست درمیاد برای اشناها؟ینی بچه های نی نی سایت نتیجه دیدن از حستون که اره اینی که گفتین مثلا اتفاق افتاده؟

معلوم نیس ولی زیاد طوول نمیکشه.نه یه دختری سعی کرده بهش نزدیک شه ولی این نخواسته

بخاطر حسش به من؟حس میکنین رشته اش چیه کسی که دوسش دارم؟شغلش یا رشتش رو میتونین بگین؟

درباره اینایی که گفتین که دقیق نمیدونم امیدوارم باشه ولی برای قیافم و اینا که گفتین و کسی که دوسش دا ...

اره فامیل و اشنا ک تمام  درس در اومده.نی نی سایتی ها هم دیگه نمیپرسم درس بود یانه ولی بعضیا خودش میگن کاملا درسته

اره فامیل و اشنا ک تمام  درس در اومده.نی نی سایتی ها هم دیگه نمیپرسم درس بود یانه ولی بعضیا خود ...

پس درسته حستون دیگه چون مشخصات منو کسی ک دوسش دارم رو ک درست گفتین درباره این دختره ام اره درسته دقیق نمیدونم ولی همونیم ک میدونم درسته توروخدا دعا کنین داغونم داغون اشوب اشوبم دلم پر میزنه براش نمیدونم نمیفهمم ک اونم مث منه یا عشقم یک طرفس     

اونم مثل توعه الان دقیقا.میتون خودت پاپیش بزار سعی کن غرورشو نشکنی 

میترسم دعوام کنه یا باز بگه نمیشه رابطه و درست کرد اینقد موقع زنگ زدن بهش یا پیام دادن بهش بهم استرس دست میده که حد نداره 

فکر میکنین زنگ بزنم یا پیام بدم چ عکس العملی نشون بده؟

گاهی حس میکنم ازشدت دلتنگی و پریشونی اونم گریه میکنه درسته؟شماهم حس میکنین؟