2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

📌از آن 25 اقتصاددان هم باید پرسید همان‌طور که این روزها، قیمت دلار و شاخص بورس را مشاهده می‌کنند، چرا قیمت دلار صعودی شد پس؟!؟

در صورت ادامه این روند و خروج جدی پول از بورس، اولین مقصد پول خارج شده از بورس، بازار ارز است افزایش تقاضای ارز را با کدام شیوه می‌توانید کنترل کنید؟!؟

آنجا نه خبری از فروش‌های حقوقی‌هاستنه خبری از قطعی هسته و دو تایم شدن ساعات معاملات...نه خبری از کاهش اعتبارات...و نه فروش‌های سنگین دولت!دستورالعمل‌‌ها هم جواب نمی‌دهد@TsePress

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تا وقتی روند نزولیه هیچی نخرید

علائم برگشت بازار رو دیدید بخرید

هر منفی وقت خرید نیست

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز