عزیزم نمیتونی اون چسب رو برداری؟یعنی برات مشقت داره برداشتنش؟
چون جبیره وقتی هست که انسان از روی ناچاری یه چیزی روی اعضای وضو و غسلش باشه،مثل گچپا یا باندپیچی زخم!
و درضمن برطرف کردنش هم مشقت داشته باشه
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
پس زجیره کن کدوم دستته راست یا چپ؟ درهمون حین که غسل میکنی،آب بریز روش
جبیره