2777
2789
عنوان

خوشبختی ینی این👇🏻😻🥂

269 بازدید | 20 پست

وکیـــــــــــــــــــــــــلم؟�🙄

و تــــــــــو با تپــــــــــش قلــــــــــ♥ـــــب و گرمــــــــــایی کہ

تنهـــــا خودم احســـــاس میکنم🔥😇میگی بلـــــــــــــــــہ🗣️🤭

و مـــــن بــــــــــا اشکــــــــــے کہ تــــــــــو چشمـــــام حلقـــــہ زده🙄😢دستــــــــــاتو میگیــــــــــرم🤝😋

و میــــــــــگم نتــــــــــرس☺️😚🍬دیگــــــــــہ مــــــــــــــــــــال هم شدیـــــم👰🏻🤵🏻💍

و ایــــــــــن یعنـــــے خود خـــــود

خوشبخـــــــــــــــتے💐🙈🍭

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐برو عروسک بازی بکن وگرنه با همین میزنمت🥖

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وقتی چهل سال بگذره از شبه عروسیتو هنوز دستاتون مثله همون شب تو دستایه هم باشه هنوز با نگاهش قلبت بلرزه اونموقع واقعا خوشبختی رو لمس کردی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
😐برو عروسک بازی بکن وگرنه با همین میزنمت🥖

تو خودت چن سالته ک بخای منو بزنی عمویی🤨😒

روزی که سه قلوامون دندون در آوردن عکس میکشیم می‌فرستیم واسه اونایی که میگن بهم نمیرسین😍🤗
وقتی چهل سال بگذره از شبه عروسیتو هنوز دستاتون مثله همون شب تو دستایه هم باشه هنوز با نگاهش قلبت بلر ...

🥺

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
تو خودت چن سالته ک بخای منو بزنی عمویی🤨😒

۱۰۰سالمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا