2777
2789
اره زخمش بسته شد بعد سه ماه ولی هنوزم جاش درد میکنه اگه زیاد بشینم اره ولی تصمیم دارم لیزر کنم موها ...

اها مرسی از راهنماییت الان گوشت اورده یانه؟

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عملش سخت نیس بعد عملش فاجعس

😭😭😭منظورت از فاجعه خونریزی بعد عمله و همین پانسمان عوض کردن .بعد ببخشید جاش میمونه یه نه جای عملو میگم؟

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
😭😭😭منظورت از فاجعه خونریزی بعد عمله و همین پانسمان عوض کردن .بعد ببخشید جاش میمونه یه نه جای عملو ...

خونریزی نمیکنه ولی باید هرروز جای زخمو بسوری و گاز استریل بزاری داخل زخم بعد روشو ببندی که خیلی درد دارا من قبلش مسکن میخوردم تا چند هفته ولی بعد دردشم کمتر شد

ولی اگه هرروز حموم بری اب بخوره بهش سریع خوب میشه

خونریزی نمیکنه ولی باید هرروز جای زخمو بسوری و گاز استریل بزاری داخل زخم بعد روشو ببندی که خیلی درد ...

اها. عزیزم ممنون میشم این سوالمم جواب بدین هزینه عمل چقدر شد؟

[QUOTE=151408363]اها مرسی از راهنماییت الان زخم بسته شد دیگه گوشت اظافه منظورته؟

اره همون میگم😅

راستش من بیمارستان خصوصی بودم ۴ ملیون ولی از اشناها بیمارستان ارتش ۸۰۰ دادن

وای چه زیاد البته لیزر فکر کنم ارزون تر در بیاد نه