2777
2789
ببخشید مال شما چند تاست و دردو خونریزی و عفونت هم داری؟ مال من یکی هس یادم میاد از سن ۷یا۸ سالگی داس ...

منم خیلی وقته دارم و هر وقت زیاد میشینم درد میگیره 

خونریزی هم هر چند وقت یکبار خیلی کم

وقتی دست میزیم انگار یه چیز کوچولو و سفت توش هست

یک ماه پیش همونجا خیلی درد میکرد و متورم شده بود رفتم دکتر گفت باید عمل بشی ولی از ترسم عمل نکردم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من پارسال عمل کردم عملش ده دقیقس ولی چند ماه طول میکشه گوشتی رو که کندن پرشه و همش باید پانسما عوض ...

موقع عمل درد زیاد داشتین یانه 

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
ببخشید مال شما چند تاست و دردو خونریزی و عفونت هم داری؟ مال من یکی هس یادم میاد از سن ۷یا۸ سالگی داس ...

یا خدااا از ۷ ۸ سالگی اب دستته بزار زمن برو دکتر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم خیلی وقته دارم و هر وقت زیاد میشینم درد میگیره  خونریزی هم هر چند وقت یکبار خیلی کم وقتی ...

وای نه خیلی میترسم .ولی نه مال من تا حالا هیچ کدوم از این اتفاقا نیوفتاده.  

شما الان چند سالتونه

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
یا خدااا از ۷ ۸ سالگی اب دستته بزار زمن برو دکتر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😭😭😭😭خیلی میترسممممم چیکار کنم ای خدا اگه عمل نشه چی میشه🥺

نبابا از کمر بی حس بودم

ولی بعدش خیلی سخته مگه نه الان مال شما خوب خوب شده بعد موهای اون قسمتو همش شیو میکنین

ولی بعدش خیلی سخته مگه نه الان مال شما خوب خوب شده بعد موهای اون قسمتو همش شیو میکنین

اره زخمش بسته شد بعد سه ماه ولی هنوزم جاش درد میکنه اگه زیاد بشینم

اره ولی تصمیم دارم لیزر کنم موهارو

بزگتر میشه اونوقت باید قسمت بیشتری از گوشتتو ببرن

وای ینی عملش اینطوریه که گوشتو تا قسمتی که سوراخه میبرن وای خدای من اونطوری که من نابود میشم😭🥺