2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره البته اونموقع مجرد بوده میگفت خیلی راحت شدم اون سه چهارتا داشته 

هزینه عملشون چه مقدار بوده؟ و درد و اینا هم داره؟ و بعد عمل تا چند روز باید استراحت کنیم؟ 

هزینه عملشون چه مقدار بوده؟ و درد و اینا هم داره؟ و بعد عمل تا چند روز باید استراحت کنیم؟ 

10 سال پیش عمل کرده 18 سالش بوده الان 28 سالشه

آره خب در داره بالاخره بدون درد که نمیشه مسکن و این‌چیزا میدن فک کنم یکی دو هفته باید استراحت کنی 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

ببخشید مال شما چند تاست و دردو خونریزی و عفونت هم داری؟ مال من یکی هس یادم میاد از سن ۷یا۸ سالگی داستم تا الان که ۱۷ سالمه همینطوریه نه خونریزی دارم نه عفونت ونه درد 

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
منم از عمل خیلی میترسم  ولی ظاهرا چاره ای جز عمل نداره خدا کنه لیزر خوب باشه

من دلم نمیخواد عمل کنم عمل نکنیم چی میشه😢😥اخه مال من یه دونست و هیچ دردو عفونتی هم نداره🤕

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜

من پارسال عمل کردم

عملش ده دقیقس ولی چند ماه طول میکشه گوشتی رو که کندن پرشه و همش باید پانسما عوض کنی و جای زخمو بشوری که خیلی درد داره برا من سه ماه طول کشید تو خابگاه با بدبختی گاز استریل عوض میکردم والی اگه دارین خیلی زود اقدام کن هر قدر بزرگتر بشه زود سخت تره

اگه مادرای ما از همون اول میگفتن موهای اون قسمتو بزنیم این نمیشد الانم مال منو کسی خبر نداره فقط شوهرم میدونه اون طفلکم اصن نمیدونه چی هست میخوام بشینم بهش بگم که چیه ولی خودم بچه دار شدم از همون ۷ سالگی براش اون قسمتو شیو میکنم خیلی میترسم😥😓