2777
2789
عنوان

حس شیشم میخوام😐

107 بازدید | 23 پست

خو کی حسش قویه بیاد دیگه ای بابا

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

این ماه باردار میشم یا نه😅

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لجبازی و اصرار برخواسته ات نکن،همین که خودت رو ازش برهانی وبهش فکر نکنی حقایق رو میابی!

حقایق گشودن دری برای رسیدن به خواسته ی دیگرت میباشد،خواسته ات درآینده ای نزدیک قابل وقوع خواهد بود!بدرود

لجبازی و اصرار برخواسته ات نکن،همین که خودت رو ازش برهانی وبهش فکر نکنی حقایق رو میابی! حقایق گشودن ...

منم بگیر

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
لجبازی و اصرار برخواسته ات نکن،همین که خودت رو ازش برهانی وبهش فکر نکنی حقایق رو میابی! حقایق گشودن ...

اوه ممنون مو ب تنم سیخ شد با دستت درد نکنه

حس ششمی؟🙄

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
موهاتو رنگش بلونده

ن خرمایی روشنه ولی الان رنگش کردم نصفش دکلرس نصف دیگشم قهوه ای روشن😕

ن خرمایی روشنه ولی الان رنگش کردم نصفش دکلرس نصف دیگشم قهوه ای روشن😕

خب منظورم همون بود رنگ کردی اونم بلوند

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم