2777
2789

نه میکرو که کاشت نیست یه جور هاشورهست ولی خیلی طبیعیتر و شیکتر

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه بعدتحمل4روز حمام نكردن الان رفتم خيليش ريخت البته ارايشگر گفت 

اون زخماشو که میریزه.بعدم یه دوره ترمیم واره.بهت گفت پماد آ چشمی بزن؟باید تا ده روز بزنی روزی یه بار و اصلا زخماشو نکنی.من الان هفت ماهه میکرو کردم هنوز مثل روز اوله

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اره عزيزم ميزنم پمادو

خب خوبه.دستکاری نکنی یه وقت

ترمیم برای همینه هر جاش که ریخته باشه یا مواد خوب نگرفته باشه دوباره میزنن.اینبار ثابت میمونه