2777
2789
نروووووووووووووووو مثله من جاری کیه توام محلش نده اصلا نگاشم نکن من که نمیخوام برم فوقش با دعوت اونم ...

اگه نریم شوهر تنها بره بیشتر حال میکنن و برا شوهر زبون میریزن برا ما کرم میریزن

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با شوهرت میانه خوبی داری؟ به جهنم رفت وامد نکن

من با اینکه مرد هستم زیاد از این موردها دیدم

وخیلی دلم میسوزه 

من جمله چند وقت پیش مهمون خونه عمم بود وقتی دیدم عمم جلوی من به عروسش بی محلی میکرد وحرف کسل کننده به عروسش میزد یه دعوا حسابی با عمم کردم وگفتم چرا این بنده خدا رو جلوی من کسل میکنی وبلند شدم زدم بیرون چون بنده خدا انقد مظلوم بود که اتیش گرفتم با اینکه غریبه بود

نميدونم والاه بی دلیل از وقتی منم مثل خودشون شدم اونا بدتر هم شدن

مثل خودت باش

لابد کار بدی کردی که بی محلی میکنند حتی اگه مثل خودشونم باشی براشون عجیبه

پس نمیخواد خودتو شکل کسی کنی

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
به خودت خیانت نکن من یکسال جنگیدم باخودم شوهرم سر خانواده ای که منو ب زور قبول کردن انقد بی محلی دید ...

آره خیلی دارم خودمو اذیت میکنم شوهرم هم همینطور چون ميگم چرا خانوادت اینطورن

اگه با شوهرت میانه خوبی داری؟ به جهنم رفت وامد نکن من با اینکه مرد هستم زیاد از این موردها دیدم وخ ...

ببینم داداشم شوهر من پدرش مریضه مجبوره بره و چون تو روستان کارشون زیاده شوهرمم بدون من نمیره اگرم بره همه خوشحال و خرم زنش براش ارزش نمیزاره بعد اونا بهش میرسن منظورم جاریه بعد اگه همبن روال ویش بره من میشم ادم بده اونا خوب بعد همینجوری له خاطر بب محلی چندتا جاری زندگیم به فنا رفته

در تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد
مثل خودت باش لابد کار بدی کردی که بی محلی میکنند حتی اگه مثل خودشونم باشی براشون عجیبه پس نمیخواد ...

عزیزم هشت ساله کم محلی دیدم در صورتی که اخلاقشون نیست و دیدم با بقیه چه جور گرم میگیرن ولی کوتاه اومدم و واسه تولد و سالگرد و هرچی که بود واسشون کادو میگرفتم و دعوتشون میکردم ولی نمک نشناس هستن گفتم شاید رابطه ها بهتر بشه

آره خیلی دارم خودمو اذیت میکنم شوهرم هم همینطور چون ميگم چرا خانوادت اینطورن

من دلم واس شوهرم میسوزه چ گناهیی داره بین منو خانوادش گیر کنه یبار باهاش قهرکردم سرااینکه چراهوامو جلوشون نداره درحالیکه نمیخاد ب اونا بی احترامی کنه شام نپختم از کار اومد نشست املت درس کنه واس خودش رفتم بهش گفتم مگ نگفتی شام نمیخورم گف ازدست تو نمیخورم خیلی بغض کرد مردا مثل بچه ان فهمیدم خودمو فقط توچشمش خراب کردم دیگ گیر ندادم فقط گاهی ب شوخی میگیرم میخندم ک اره مامانت اینو گف 

من دلم واس شوهرم میسوزه چ گناهیی داره بین منو خانوادش گیر کنه یبار باهاش قهرکردم سرااینکه چراهوامو ج ...

شوهر منم میدونه خانوادش مقصرن تو فکر کن خواهرشوهر ده سال کوچکتر من داره واسم قیافه میگیره همش هم تقصیره مادرشه که بهش غرور کاذب داده این دیگه زور داره!

شوهر منم میدونه خانوادش مقصرن تو فکر کن خواهرشوهر ده سال کوچکتر من داره واسم قیافه میگیره همش هم تقص ...

بیخیال باش کلا اینجور ادما باخودشونم مشکل دارن ج برسه ب توووو تو انقدددد ب خودت برس بزار شوهرت حال کنه بقیرو ولکن

بیخیال باش کلا اینجور ادما باخودشونم مشکل دارن ج برسه ب توووو تو انقدددد ب خودت برس بزار شوهرت حال ک ...

آره واقعا باید اینقدر رو خودم کار کنم که رفتار و حرف بقیه برام مهم نباشه اینم کم یه خورده ناراحت شدم واسه این بود  که خیلی دوستشون داشتم و برام قابل احترام بودن و اصلا توقع این رفتارها ازشون نداشتم ولی حالا فهمیدم آدما میتونن عوض بشن