آز ساعت ده همینجور تو خونه دارم می چرخم کمرم درد گرفت مچ پاهام درده .همسرم همش دوست داره خونه تمیز باشه بچم هم شش ماهشه. 😖😖😖
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم دقیقا کار میکنم ولی زیاد نمیتونم روحیم نمیکشه همش دعا میکنم سر زایمان بمیرم چون شوهرم واقعا بهم می ریزه از نامرتبی بچه هم بیاد که دیکه کن فیکون همش میگه بذار بگم مامانم بیاد کمک هر شب به مرگم فکر میکنم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
احساس میکنم هر کاری میکنم نمیبینه یا اینکه چقدر سختی میکشم همه تلاشم میکنم 😔
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم دقیقا کار میکنم ولی زیاد نمیتونم روحیم نمیشه همش دعا میکنم سر زایمان بمیرم چون شوهرم واقعا بهم م ...
دور آز جونت عزیزم .ولی واقعا سخته کسی بیاد کمکت خوبه .مامان ش اگه رو اعصاب نیست خوبه ک.من مچ پاهام درده باز ایراد میگیره فلان چیز خوب نیست احساس میکنم اینهنه زحمت میکشم هیچ الکیه 😔
احساس میکنم هر کاری میکنم نمیبینه یا اینکه چقدر سختی میکشم همه تلاشم میکنم 😔
اخرشم مشکل اینه خونه تمیزنمیمونه من ک بخدا عصبی شدم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
کم کم کمتر به خونه برس بزار عادت کنه. جون آدم در میاد خب
اره دو تا سرویس و آشپزخونه و حال و اتاق ها چقد لباس بعضی ها با دست میشورم😢😢
اخرشم مشکل اینه خونه تمیزنمیمونه من ک بخدا عصبی شدم
یه جا بمونه وقت نکردی انگار هیچ کاری نکردی 💔
خب عزیزم بریز تو ماشین. برا لباس بچت هم مینی واش بگیر خیلییییی عالیه. کمتر کار کن به خودت برس
خودم شدم لاغر مردنی هم شیر بچه هم کار خونه
چ کنم بهم ریخته باشه یه جوریه خوشش نمیاد خونه بزرگه و کارها زیاد .بچمم وفتی بیداره اصلا نمیزاره آز بغلش تکون بخورم