من یه دختر ۱۰ ماهه دارم خیلی ناارومه و همش میخادبغلم باشه بخدا کلافه شدم چرا اروم نمیگیره تنهاباخودش بازی کنه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
زوده هنوز خوش شانس باشی بیت ۳ تا ۴ سالگی آویزونه مادر بچه
وای نه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
یه داداش ۶ ساله داره اما با اونم ارام نمیشه من کارهام میمونه شوهرم کمکم نمیکنه دست تنهام نمیتونم به پسرم برسم اینم ک همش گریه واقعا ضعف اعصاب گرفتم
دختر منم همین جور بود تا الان که دو ساله و 7 ماهشه تنها بازی نمیکنه همش آویزون من
چطورکارهاتومیکردی؟گریه هم زیاد میکرد .
یه داداش ۶ ساله داره اما با اونم ارام نمیشه من کارهام میمونه شوهرم کمکم نمیکنه دست تنهام نمیتونم به ...
ان شاالله خدا بهتون کمک کنه
احتمالا داره دندون در میاره
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ان شاالله خدا بهتون کمک کنه احتمالا داره دندون در میاره
ممنون گلم.ان شالله
هیچ کاری نمیتونستم بکنم والا با بدبختی زیاد الانم تا میرم کاری کنم میگه بیا بغلم کن
خدا صبرمون بده