2777
2789
عنوان

تشنج

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
بیماری خنده دار تاحالا نشنیده بودیم

حالا ایشون از بیماریش خندش گرفتا 

سخت نگیر خواهر من

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدجور تا حالا این صحنه ۶ بار تو خونمون شده 😖

ان شاءالله سلامت باشید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

یه سریا با تب..یه سریا ضربه سر..یه سریا موقع به دنیا اومدن اکسیژن بهشون نمیرسه..یه سریا با بیماری صرع..در کل شوکیه که از مغز به دلایل مختلف آزاد میشه.

اگه کسی بی مقدمه جلوتون شروع به تشنج کرد فقط سعی کنین به پهلو سمت چپ بخوابونیدش که بتونه نفس بکشه..تایم بگیرید دقیقن چن دقیقه حمله طول میکشه..و سعی کنید اگه میتونید از طرف فیلم بگیرید چون به دکتر کمک میکنه بفهمه علت تشنج چی بوده

پیشگیری هم اگه برای بچه میخواید،بچه ها بیشتر با تب تشنج میکنن،سعی کنید دمای بدنش رو کنترل کنین و موقع تشنج کارایی ک گفتم رو انجام بدین..

سوالی اگه دارین بپرسین.

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
بیماری خنده دار تاحالا نشنیده بودیم

احیانا همون دوستان با فرهنگی هستند که اخیرا چالش تشنج راه انداختن و برای "خنده" خودشون رو تو کوچه و خیابون به تشنج میزنن و بعدش هار هار میخندن و ویدیو رو با افتخار نشر میدن ;)

یه سریا با تب..یه سریا ضربه سر..یه سریا موقع به دنیا اومدن اکسیژن بهشون نمیرسه..یه سریا با بیماری صر ...

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم 

مرسی بابت توضیحاتتوت

احیانا همون دوستان با فرهنگی هستند که اخیرا چالش تشنج راه انداختن و برای "خنده" خودشون رو تو کوچه و ...

واقعا بعضی وقتا میبینم خیلی غصه ام میگیره 

هیچ جذابیتی هم نداره 

نمیدونم چرا 

با خودسون نمیگن شاید یکی این بیماری رو داشته باشهو ناارحت بشه

احیانا همون دوستان با فرهنگی هستند که اخیرا چالش تشنج راه انداختن و برای "خنده" خودشون رو تو کوچه و ...

ولی این دوستمون که گفتن تشنج میکنن و ایموجی خنده گذاشتن بعید میدونم مسخره کزده باشن

چون گفتن خیلی دردناک و اذیت کننده اس

احتمالا فقط به درد هاشون لبخند میزدن

واقعا بعضی وقتا میبینم خیلی غصه ام میگیره  هیچ جذابیتی هم نداره  نمیدونم چرا  با خ ...

دقیقا..چون‌ دیدگاه جامعه نسبت بهشون‌ پر خرافاته حالا دیگه چه برسه با تمسخر همراه بشه..قلبم له میشه واقعا این چیزا رو میبینم

البته من صفحه اول رو کامل نخوندم‌ و متوجه نشدم‌ ایشونم‌ این مشکلو دارن