2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته...

209 بازدید | 15 پست

ی ساله نامزدم هنوز نامزدم بیکاره با اینک سابقه کارم داره

دوهفته پیش یا کمتر بیشتر کار پیدا کرد جنوب و رفت و کار مناسب و طولانی ای نبود برگشت

نمیگم ادمای خوبی هسیم ولی بد کسیو نمیخوایم و تا اونجای ک از دستمون بیاد خیر میرسونیم همیشه

ولی نمیدونم چرا خدا راهمونو هموار نمیکنه

دلم میخواد دگ خونه زندگی خودمونو داشته باشیم😔

ذوق دارم واسش اشپزی کنم دونفره باشیم و کلی چیزای خوب خوب ولی نمیشه همش شده غصه و حسرت رو دلم

با خودم میگم شاید خدا عمدا اینکارو میکنه ک از هم جداشیم

حال دلم خیلی بده😢😢😢😢😢

کاش حداقل میدونسم قراره چی بشه

بخدا افسرده شدم

دارم نسبت بهش ناامید میشم

ادم خوبیه زلاله و اهل چیزای ک ازشون متنفرم نیست دوسش دارم

نمیخام بخاطر مسایل مالی نشه بهم برسیم

بخدا دارم دق میکنم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
عزیزم وقتی بیکار بود چرا ازدواج کردی خو ۰😭😭😭😭 خیلی سخته تحمل این چنین مشکلاتی  ایشالا ب ز ...

کار داشت اولش😔مهندس نفته پروژه ای بود جنوب

هعیییی دلم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوستش داری صبوری کن،بهش امید بده،دیگه خودت غصه نزار رو دلش، دعا کن،خسته هم نشو به این زودی ها،تازه یک سال گذشته...خدا برا هیچ کس بد نمیخواد.تحمل کن:آن مع العسر یسرا...

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

عزیز دلم این روزا شرایط کاری برا همه بده . اینجوری نگو که خدا برای شما بد میخواد و.... خودت میدونی اوضاع اقتصادی چقدر خرابه و مردم دارن با چه زحمتی زندگی میکنن . ان شاءالله مشکلتون حل بشه . 

اگه دوستش داری صبوری کن،بهش امید بده،دیگه خودت غصه نزار رو دلش، دعا کن،خسته هم نشو به این زودی ...

من صبوری میکنم غم و غصم واسه خودمه همش بش روحیه میدم و میگم حکمت خداست ولی ازین میترسم ک نکنه خدا با این کار میخاد بم نشون بده ک قسمتم این نیست

من و شوهرم وقتی  دانشجو بود ازدواج کردیم.اخرای ارشدش بود و ما بیش از ۱۰۰تا جا رو بررسی کردیم انواع فرم ها و..ایمیلها و...خیلی طول کشید تا بالاخره شوهرم ی کار خوب پیدا کردواقعا ناامید شده بودیم..خدا رو شکر الان زندگی خیلی خوبی داریم.بعضی از وسایلای منزل رو بعد ازدواج گرفتیم اینم کم کم با حقوق شوهرم بخاطر همین خونمون رو مده  الان ..هرکسی میاد خونمون خیلی خوشش میاد ناامید نباش گلم اینروزای سختم میگذره

من صبوری میکنم غم و غصم واسه خودمه همش بش روحیه میدم و میگم حکمت خداست ولی ازین میترسم ک نکنه خدا با ...

نه عزیزم.همه ی زندگی ها یه دوره سختی داره،خودم یه روزایی کشیدم که الان باورم نمیشه چطور زندگیم  به این خوبی سرپاست.توکلت به خدا باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

عسیسم منم شوهرم کار داره ولی کو فایده هر روز جای ترقی یه پله میاییم پایین وضع کی خوبه جز دزدای مملکت همه زجرکشیده ایم همه خونه دل داریم بخدا منم تو عذابم ولی شوهرمو دارم وقتی خانواده ایی ندارم نذرو دعا کن گره کارت حل بشه الان اونور تاپیک صلوات برای حاجت روایی زدن برو اسمتو بنویس

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  
من و شوهرم وقتی  دانشجو بود ازدواج کردیم.اخرای ارشدش بود و ما بیش از ۱۰۰تا جا رو بررسی کردیم ان ...

خداروشکر ک الان زندگیتون خوبه عزیزم

ایشالا واسه مام درست شه