2789
عنوان

ساندویچ مرغ😋😋💎

547 بازدید | 12 پست

کیا ساندویچ مرغشون عالی میشه؟ دستورش رو بگین میخوام فردا درست کنم😋💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ریش ریش میکنم یکم جعفری و مایونز قاطیش میکنم و لیمو ترش میچکونم روش با نمک فلفل بعدم با گوجه خیارشور و کاهو میذارم لای باگت

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
کدوم مدلش؟! با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه...یا سس و جعفری؟؟

سیب زمینی وگوجه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مرغ سوخاری درست کن. فیله های مرغ رو بلند و ۲سانتی برش بزن. بزن توی تخم مرغ بعد پودر سوخاری (اگه مارک هاتی کارا باشه عالیه)بعد توی روغن سرخ کن .بزار توی نون باگت و خیار شور و گوجه و کاهو و پیاز 

اگه پنیر و قارچ هم با هم سرخ کنی بزاری کنار مرغ هات عالیه 

سیب زمینی وگوجه💎

پیاز داغ کن با مرغ ریش شده و سیب زمینی سرخ شده و گوجه هم بریز تا نرم بشه با ادویه های دلخواه در نان باگت

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

من مرغ رو آبپز میکنم با ادویه بعد ریش ریش میکنم بعدش تو مقداری روغن تفت میدم یه ذره رب و نمک هم میزنم کنار سیب زمینی سرخ شده و گوجه و نون باگت

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

نصفه شبی گرسنه شدم شامم خوردم چرا باز دلم غذا میخاد😭

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤