2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 154978 بازدید | 276 پست

یکم واضح تر مینوشتی 

بعدم واقعا دیدن خون مستفیذی داره؟ 🙁 

چقد بده که این چیزا اینقد برامون عجیبه

خوب اتفاقه دیگه برا همه ممکنه پیش بیاد 

خودمون خانومیم

میدونیم خیلی ها زمانش دقیق نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده بارخوندم تافهمیدم چی نوشتی

بازم بعضی جاهاشومتوجه نشدم خدایی

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بعدم همون لحظه پریودی انقدشدید نیست ک بخوادبزنه بیرون ازشلوار ومثل ابشار سرازیربشه..لااقل واس منک اینجوریه واس بعضیام اولش کلا لک بینی بعدش شروع میکنه خونریزی

نمیدونم چراباورنکردم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
بعدم همون لحظه پریودی انقدشدید نیست ک بخوادبزنه بیرون ازشلوار ومث ابشا سرازیربشه..لااقل واس منک اینج ...

منم باور نکردم 

والا من که اول یه لک میبینم از فرداش خونریزی شروع میشه 

با عرض معذرت😐

منم باور نکردم  والا من که اول یه لک میبینم از فرداش خونریزی شروع میشه  با عرض معذرت😐

اره میگم ک

واس منم اولش لک بینی بعدچندساعت خونریزی شروع میشه باعرض معذرت