2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 154979 بازدید | 276 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو تو یه تایپک دیگ چند ماه پیش خوندم

منم اول همینوگفتم‌ولی انگار بعضیها الان‌توتاپیک اومدن‌چون تاریخ نوشتنش مال الان‌نیس اولشو بخون زیرش تاریخ زده همونه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

من بودم به اون خانم میگفتم شاید متوجه نشده باشه یکی از دوستام میگه وقتی پریود میشم هیچ حسی ندارم تا برم دستشویی متوجه شم پریودم ولی حالا من  دو روز قبل سردرد و کمر درد شروع میشه خود روز موعد که نگم باید یه بند دراز کش  باشم و شیاف استفاده کنم تا یکم اروم شم

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

من اینو ی جای دیگه ام خونده بودم 😑🤔

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
سلام امروز 1400/5/10 من یه پسر 21ساله ام که عاشق پوشکم  پستونک و شیر خشک و شبا جامو خیس میکنم ...

😐😐

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
سلام امروز 1400/5/10 من یه پسر 21ساله ام که عاشق پوشکم  پستونک و شیر خشک و شبا جامو خیس میکنم ...

یا امام زمان😳😳😳

@eshqbpayanm  

@نیکی0  

@کاپ_کیک_عصبانی  

@لازانیا_رو_عشق_است  

@عاشق__خنده  

وای اینی که ریپ کردمو ببینین😳😳😳😳