2777
2789
عنوان

امروز چی دیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 154981 بازدید | 276 پست

منم پریود شم اصلا متوجه نمیشم هاا دردم ندارم 😁خیلی بده ادم کلافه میشه اهه

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
اخه هرجور حساب میکنم‌نمیشه ادم نفهمه خیلی معذرت ولی ترشح چقدره مگه  اونو ادم حس میکنه  ...

میشه ، یه بار معلم کلاس چهارم ما اینجوری شد ، مانتوش رنگ روشن بود ، اندازه ی یه بشقاب میوه خوری پشتش قرمز شده بود ، رفتم بهش گفتم ، چادرش رو پوشید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💥 استخدامی شرکت ایران کارمند 💥

🔺 به ۸۰ نفر اقا و خانم جهت کار در منزل به عنوان مترجم،تایپیست،دعوت کننده به همکاری، با شرایط زیر نیازمندیم.

▪️_سن از ۱۵ سال تا ۵۵ سال

▪️_تایپ با گوشی یا کامپیوتر

▪️_کار بصورت غیر حضوری

▪️_امکان دریافت حقوق به صورت روزانه

▪️_ساعت کاری: روزانه ۵ ساعت

▪️_حقوق: ۵۰۰ الی دو میلیون تومان

🔺 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به پی وی مراجعه بفرمایید . 👇🏻hamid36390

منم یکبار شلوار کرم پام بود 

رفتم دسشویی مرقد امام 

صبح بود 

از در وارشدم مانتو اویزون کردم رفتم داخل 

همه نگا میکردن هیچکسم هیچی نگفت رفتم دسشویی اومدم بکشم بالا فهمیدم چه خبره

مگه میشه از کسی خون بره خودش نفهمه 

ضمنا. اخه اونقدر خون که دفعه ی اول نمیره که

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
شر شر بارون میگن میگن چیکه شوره با او بالا مجبوری شوره نوشتم

چقد کنایه ای نوشتی متنتو چند بار خوندم متوجه شدم چی ب چیه 😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊