2777
2789
عنوان

کلافم 🙄

65 بازدید | 2 پست

سلام تاپیک قبلیم کسی نیومد باز تاپیک زدم

چیکار کنم من؟

برا چی شوهر کردم اگه میخواستم تنهایی بمونم اون یه شهر دیگه من یه شهر دیگه

چجوری بفهمونمش که منم ببره پیش خودش؟

خداروشکر زندگیم خوبه 

فقط دیگه کلافم حوصلم سر رفته خب شوهر نمیکردم لاقل متعهد نبودم دیگ چ کاری بود کردم🙄

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یه روز میگه میبرمت یه روز اصلا به کل فراموش میکنه که چه قولی داده به من

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

ممنون از دلداری دادنتون یه مشت خاله زنک که دنبال غیبت از مادرشوهرین فقط

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com