2777
2789
عنوان

طبع گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 41 پست

حالا که نامزدید تازه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

طبع زود عوض نمیشه باید مداومت داشته باشی

اینروزا اکثر خوراکی ها سردن ولی میتونی خرما کشمش دارچین فلفل موز گوشت قرمز نارگیل زنجبیل سیر موسیر پیاز همیشه بخوری یا به غذات اضافه کنی که طبع غذات معتدل یا گرم بشه

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گرم

والا ما تو دوران سردی خوری همسرم بچمون پسر شد.برای فرزند پسر سفارش به خوردن کاسنی شده و طبع کاسنی هم سرده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من دو بار باردار شدم سر جفتش یکسال خودمو شوهرم گرمی خوردیم و کلی رژیم و سونو جفتشم دختر شد😁اصلا دل ...

میدونی چون اقوام نامزدم پسرین اگه پسر نیاری دیگه محلت نمیزارن خودمم داداش ندارم سرکوفتم میدن خیلی فکرمو درگیر کرده 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

بهتره حداقل ۲ سال از ازدواجتون بگذره اخلاقای هم دستتون بیاد بعد بچه بیارین

برای جنسیت هم تحت نظر پزشک طب سنتی باشین مطمئن تره 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
میدونی چون اقوام نامزدم پسرین اگه پسر نیاری دیگه محلت نمیزارن خودمم داداش ندارم سرکوفتم میدن خیلی فک ...

خب عزیزم اگه از من میشنوی برو آی یو آی ک نتیجه بگیری بخدا من از سال ۹۵تا ۹۶رژیم و گرمی و دکتر و دارو اقدام سجده ای 😂 جوش شیرین😂🤣کیسه یخ رو بیضه و دیگه هرچی ک بگی انجام دادم دختر شد باز سال ۹۷تا ۹۸هم خودمو جر دادم انقد گرمی و رژیم و سونو رفتم بازم دختر شد فکرشو کن ۴سال زندگیمو درگیر این چیزا بودم آخرم ب نتیجه نرسیدم 

خب عزیزم اگه از من میشنوی برو آی یو آی ک نتیجه بگیری بخدا من از سال ۹۵تا ۹۶رژیم و گرمی و دکتر و دارو ...

باید استراحت داشته باشی 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم