2777
2789
عنوان

یعنی من اویزونم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دادم ولی اروم نمیشم مادرش خیلی بی وجدانه 

جمع کن اه و ناله تو استارتر اعصاب نزاشتی برام.

پولتو تا قرون آخر ازشون بگیر.انقدرم عشقم عشقم نکن.

رفته با یکی دیگه مشغوله ها میفهمی?

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
ببین یه همچین اتفاقی هم برای من افتاد اتفاقا اصلا ارزش نداره آدم آرامششو فدای یکی دیگه کنه به این ن ...

چه اتفاقی افتاد چیکار کردی 

اره منم فهمیدم میتونستم برم تو زندگی یه ادم همه چیز تمام چرا باید خودمو حروم این ادم میکردم 

اخه اگه بزنن بکشنش شر میگیرتم 

نه دیگه بزنی بکشی ،دخترم تعادل داشته باش 😓

میگم کتک خوردی،برو دوتا بزار روش بزنش تا بفهمه ،همین 

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

طرف از شرایط ازدواج فقط شناسنامه شو داشته دوست داشتن حدی داره ولی دلیل نمیشه بخاطر دوست داشتن چشمتو رو همه چی ببندی الانم بخاطر کتک زدن حتما ازش شکایت کن

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
شکایت و دنباله کشی این داستان فقط اعصابتو بهم میریزه... معذرت میخوام ب ش ا ش بهش و ذهنتو از این موجو ...

اون خیلی بی غیرت تر از این حرفاست که دوست داشته باشه برای کسی خرج کنه 

چه اتفاقی افتاد چیکار کردی  اره منم فهمیدم میتونستم برم تو زندگی یه ادم همه چیز تمام چرا باید ...

پس تا دیر نشده ولش کن بره....هیچی نامزد من دانشجو بود اصلا هم شغلی نداشت خانوادش هم شدیدا خسیس،داشتن ولی به بچشون نمیدادن، خانوادم خیلی باهاش راه اومدن .مامانم بخدا بهش گفت غصه نخور با خیال راحت درستو بخون مهم اینه شما دوتا همدیگه رو دوست دارین من کارت حقوقمو میدم بهتون تا وقتی که میری سرکار حقوق من برای شما دوتا،یه هدیه هایی تو دوران نامزدی براش میخریدم که به عمرش هم ندیده بود ....شاااااااااانس آوردم قبل عقد خدا یه جوری دستشونو رو کرد .دقیقا هم مادرش همینجور حرفایی تحویل من میداد...تموم شد،سختیش دوماهه بعددیگه اسمش هم یادت نمیاد....بشین منتظر یکی باش همه چی آماده داشته باشه دستی دستی خودتو بدبخت نکن با این هیچی ندارای بی فرهنگ